+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Het gepersonaliseerde t-shirt

Het aangepaste t-shirt is altijd zeer succesvol. Of het nu wordt aangeboden voor Vaderdag, voor een gouden peetvader, enz., het is een sensatie en heeft het voordeel dat nuttig als een geschenk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, neem dan contact met ons op als u een andere kleur wilt van de klassieke kleuren die op de site worden aangeboden, namelijk marineblauw, grijs, blauw en wit. Inderdaad, het assortiment bevat nog steeds ongeveer veertig andere kleuren.

Sinds dit jaar zijn alle t-shirts op de site gemaakt van biologisch katoen. Inderdaad, de kwaliteit en ethische en ecologische aspect van dit product is ongeëvenaard. Daarom is de overgang gemaakt.

Ter herinnering, de ontwerpen zijn volledig aanpasbaar. Neem contact met ons op voor vragen. Een aangepaste mock-up wordt per e-mail verzonden voor alle bestellingen die op de site worden geplaatst. Dit is om het gewenste ontwerp te garanderen, voordat de uiteindelijke aanpassing wordt gestart.

4/1 GRATIS! Hier is de vergelijking geschikt voor iedereen die willen kleine series bestellen, om op vakantie te gaan met familie, weekend met vrienden of gewoon voor een eenmalig evenement! Denk er eens over na:)

Het volwassen katoenen t-shirt – 32

Het katoenen kinderpoloshirt – 32 €

Het katoenen kindert-shirt – 25

De volwassen katoenen polo shirt – 35 €

Le textile Gepersonaliseerd textiel: categorieën

Het gepersonaliseerde t-shirt en sweatshirt

De belangrijkste categorie zijn t-shirts en sweatshirts. De t-shirts zijn momenteel standaard allemaal biologisch katoen. Dit door een ethische keuze die deel uitmaakt van een duurzame en ecologische aanpak. Sweatshirts zijn verkrijgbaar in standaard katoen en biologisch katoen om een brede prijsklasse mogelijk te maken.

De gepersonaliseerde schort

Een mooi cadeau te geven, praktisch en nuttig, voor blauwe koorden in de maak of doorgewinterde hanen chiefs.

Het gepersonaliseerde fluorescerende vest

Misschien wel de minst ‘funky’ artikel van de selectie, maar ongetwijfeld de meest essentiële in het dagelijks leven. Customefy legt een speciale nadruk op het maken van de neon vest leuk en leuk, zodat het wordt ieders SLR.

Voor alle items in deze categorie is het natuurlijk mogelijk om verschillende maten en kleuren te bestellen van de items die op de site aanwezig zijn. Neem gerust contact met ons op! Wij zullen met plezier reageren om de oplossing te vinden die bij u past.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0