+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Het gepersonaliseerde fluorescerende vest

Zoals Karl altijd zei: “Het is geel, het is lelijk, het gaat nergens bij, maar het kan je leven redden”. Het is allemaal gezegd en gezegd. Alles wat je hoeft te doen is het leuker om te dragen en het zal een integraal onderdeel van je dagelijks leven. Het aangepaste fluorescerende vest is verkrijgbaar in kindergrootte en volwassen maat. Op die manier geen excuses meer voor het niet weghalen.

Het fluo vest van de kinderen – 25 €

Het volwassen fluo vest – 35 €

Le textile Gepersonaliseerd textiel: categorieën

Het gepersonaliseerde t-shirt en sweatshirt

De belangrijkste categorie zijn t-shirts en sweatshirts. De t-shirts zijn momenteel standaard allemaal biologisch katoen. Dit door een ethische keuze die deel uitmaakt van een duurzame en ecologische aanpak. Sweatshirts zijn verkrijgbaar in standaard katoen en biologisch katoen om een brede prijsklasse mogelijk te maken.

De gepersonaliseerde schort

Een mooi cadeau te geven, praktisch en nuttig, voor blauwe koorden in de maak of doorgewinterde hanen chiefs.

Het gepersonaliseerde fluorescerende vest

Misschien wel de minst ‘funky’ artikel van de selectie, maar ongetwijfeld de meest essentiële in het dagelijks leven. Customefy legt een speciale nadruk op het maken van de neon vest leuk en leuk, zodat het wordt ieders SLR.

Voor alle items in deze categorie is het natuurlijk mogelijk om verschillende maten en kleuren te bestellen van de items die op de site aanwezig zijn. Neem gerust contact met ons op! Wij zullen met plezier reageren om de oplossing te vinden die bij u past.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0