+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Gepersonaliseerde Totebag

De custom totebag is het praktische en nuttige geschenk bij uitstek. Je mag zeggen wat je wilt. De onderstaande voorbeelden zijn louter illustratief. Teksten, ontwerpen en zelfs maatwerk kleuren zijn veranderlijk en aanpasbaar naar uw wens. Beschikbaar voor alle gelegenheden, de totebag bevalt iedereen. De uitvoerbaarheid op een dagelijkse basis u winkelen, dragen klassen, notities of een picknick. Het kan daarom worden aangeboden aan mannen en vrouwen, jong en oud.

Ter herinnering, een aangepast model wordt verzonden via e-mail om het ontwerp te bevestigen voordat de definitieve aanpassing. Op deze manier bent u zeker van een geschenk 100% gepersonaliseerd volgens uw wensen 🙂

Voor vragen u contact met ons opnemen. We reageren graag!

Totebag blaux marine – 20€

Totebag mint – 20€

Le totebag bruin – 20€

De fles groene tas – 20€

Totebag kers – 20€

Totebag grijs – 20€

Totebag roos – 20€

Totebag écru – 20€

Totebag fushia – 20€

De Totebag groen – 20€

Een geschenk voor alle gelegenheden: de totebag

Het grote voordeel van de totebag is dat het kan worden gebruikt om te bedanken en te feliciteren bij alle gelegenheden. Een oppas die regelmatig komt oppassen, een collega die met pensioen gaat, een verjaardag, een proclamatie of een nieuw diploma, een vertrek voor een jaar over de hele wereld, of zelfs een geschenk gewoon voor de fun.

Praktisch en nuttig, het glijdt in een zak en wordt overal gedragen. Wacht niet langer om de jouwe te bestellen!

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0