+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

De gepersonaliseerdeschort

Een origineel cadeau voor alle leerling koks en alle blauwe koorden bevestigd! Inderdaad, de aangepaste schort is nuttig en aanpasbaar naar wil. Het is beschikbaar in kindgrootte en volwassen grootte, die u toestaat om ouder-kind, peetvader-dochter, vrienden, enz. Kortom, het wordt aangeboden voor alle gelegenheden.

Het kinderschort – 33 €

De volwassen schort – 40 €

Le textile Gepersonaliseerd textiel: categorieën

Het gepersonaliseerde t-shirt en sweatshirt

De belangrijkste categorie zijn t-shirts en sweatshirts. De t-shirts zijn momenteel standaard allemaal biologisch katoen. Dit door een ethische keuze die deel uitmaakt van een duurzame en ecologische aanpak. Sweatshirts zijn verkrijgbaar in standaard katoen en biologisch katoen om een brede prijsklasse mogelijk te maken.

De gepersonaliseerde schort

Een mooi cadeau te geven, praktisch en nuttig, voor blauwe koorden in de maak of doorgewinterde hanen chiefs.

Het gepersonaliseerde fluorescerende vest

Misschien wel de minst ‘funky’ artikel van de selectie, maar ongetwijfeld de meest essentiële in het dagelijks leven. Customefy legt een speciale nadruk op het maken van de neon vest leuk en leuk, zodat het wordt ieders SLR.

Voor alle items in deze categorie is het natuurlijk mogelijk om verschillende maten en kleuren te bestellen van de items die op de site aanwezig zijn. Neem gerust contact met ons op! Wij zullen met plezier reageren om de oplossing te vinden die bij u past.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0