+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Het gepersonaliseerde sweatshirt

De custom sweatshirt is altijd zeer succesvol. Of het nu wordt aangeboden voor Vaderdag, voor een gouden peetvader, enz., het is een sensatie en heeft het voordeel dat nuttig als een geschenk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, neem dan contact met ons op als u een andere kleur wilt van de klassieke kleuren die op de site worden aangeboden, namelijk marineblauw, grijs, blauw en roze. Inderdaad, het assortiment heeft nog steeds een dozijn andere kleuren.

Het zweet is verkrijgbaar in standaard katoen en biologisch katoen. Als de overgang voor t-shirts werd gemaakt op 100%, hebben we ervoor gekozen om het aanbod gedifferentieerd voor sweatshirts te houden. Het is dus mogelijk om te kiezen voor een biologisch katoenen sweatshirt, Fairtrade en 100% Belgisch merk, van onberispelijke kwaliteit. Standaard katoenen sweatshirts zijn ook verkrijgbaar tegen aantrekkelijkere prijzen.

Ter herinnering, de ontwerpen zijn volledig aanpasbaar. Neem contact met ons op voor vragen. Een aangepaste mock-up wordt per e-mail verzonden voor alle bestellingen die op de site worden geplaatst. Dit is om het gewenste ontwerp te garanderen, voordat de uiteindelijke aanpassing wordt gestart.

4/1 GRATIS! Hier is de vergelijking geschikt voor iedereen die willen kleine series bestellen, om op vakantie te gaan met familie, weekend met vrienden of gewoon voor een eenmalig evenement! Denk dat?

gepersonaliseerde kinder sweatshirt

De bio katoenen kinder sweatshirt – 55 €

De volwassen katoenen sweatshirt – 49 €

gepersonaliseerde volwassen sweatshirt

De volwassen bio katoen sweatshirt – 65 €

De katoenen kinder sweatshirt – 42 €

Le textile Gepersonaliseerd textiel: categorieën

Het gepersonaliseerde t-shirt en sweatshirt

De belangrijkste categorie zijn t-shirts en sweatshirts. De t-shirts zijn momenteel standaard allemaal biologisch katoen. Dit door een ethische keuze die deel uitmaakt van een duurzame en ecologische aanpak. Sweatshirts zijn verkrijgbaar in standaard katoen en biologisch katoen om een brede prijsklasse mogelijk te maken.

De gepersonaliseerde schort

Een mooi cadeau te geven, praktisch en nuttig, voor blauwe koorden in de maak of doorgewinterde hanen chiefs.

Het gepersonaliseerde fluorescerende vest

Misschien wel de minst ‘funky’ artikel van de selectie, maar ongetwijfeld de meest essentiële in het dagelijks leven. Customefy legt een speciale nadruk op het maken van de neon vest leuk en leuk, zodat het wordt ieders SLR.

Voor alle items in deze categorie is het natuurlijk mogelijk om verschillende maten en kleuren te bestellen van de items die op de site aanwezig zijn. Neem gerust contact met ons op! Wij zullen met plezier reageren om de oplossing te vinden die bij u past.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0