+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Ontdek

De gepersonaliseerde
strandtas

en al zijn kleuren!

Ongetwijfeld de must-have van dit “back-to-school” seizoen, de gepersonaliseerde gymzak is een “moetje” om terug naar school te gaan. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is een plezier voor zowel jongens als meisjes. Gepersonaliseerd om leuk en praktisch te zijn, het maakt ouders ook blij omdat het onmogelijk is om het te verliezen 🙂

GRATIS LEVERING in België vanaf 95€ bestelling

De gepersonaliseerde gymzak : details en info

De gymzak is 100% katoen. De twee sluitsnoeren zorgen voor een gemakkelijke opening en sluiting voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal voor sportuitjes, gymlessen en anderen, het kan natuurlijk worden gebruikt voor excursies. In het weekend en op een dweil kan de sporttas ook heel gemakkelijk worden opgeslagen, waardoor het nog handiger wordt.

Er wordt gekozen voor personalisaties, zowel voor de voornaam als voor de teksten. In het algemeen zijn de voorgestelde teksten het meest gebruikt, maar het is natuurlijk mogelijk om de tas aan te passen voor een specifiek gebruik. Daarnaast is het mogelijk om de taal van maatwerk te kiezen en een klein patroon toe te voegen aan de keuze.

Tot slot is de tas volledig naar wens op maat gemaakt en is daarom een uniek, praktisch en origineel item. Neem gerust contact met ons op voor specifieke verzoeken en als u een specifiek idee van maatwerk heeft. Wij stellen alles in het werk om het beste aan uw verzoek te voldoen:)

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0