+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

De gepersonaliseerde houten doos

Houten items, vooral de gepersonaliseerde houten doos, zijn de nieuwigheid van de online winkel. Inderdaad, op verzoek van verschillende klanten, leek het als een no-brainer om een mooi houten assortiment aan te bieden: houd het concept van maatwerk bekend en verander de ondersteuning ervan. In deze categorie vindt u de mooie gepersonaliseerde doos voor de gelegenheid: sieraden doos, souvenir doos, schatkist, parel doos, enz., maar ook andere houten items. Goede ontdekking!

Houten kisten

gepersonaliseerde sieraden doos €

De sieraden/couture box – 39 €

De wijndoos – 38 €

De koffer – 35 €

De pareldoos – 49 €

De etherische oliedoos – 38 €

De vierkante doos – 32 €

De houten kist – 49 €

De sieradendoos – 35 €

The Eugene Box – 55 €

De Maxi vierkante doos – 45 €

De kubusdoos – 28 €

De minikoffer – 28 €

Houten voorwerpen

De houtenkruk – 58 €

De deco ronde – 38 €

Het kerstbal – 12 €

Lot van 3 rondes van handdoekenholder – 24 €

Het decoratieve vierkant – 20 €

De houten plank – 32 €

Hout: dozen en decoratieve voorwerpen

In deze categorie staat hout in de schijnwerpers. Inderdaad, dit natuurlijke en onregelmatige materiaal wordt gewaardeerd om zijn ruwe kant. Voor het gemak, houten producten zijn verdeeld in twee verschillende categorieën: de aangepaste houten doos en andere houten items.

De gepersonaliseerde houten doos

Het is ontegenzeggelijk het succes van gepersonaliseerde geschenken: de sieraden doos. Het is aan de top van de verkoop op de online winkel. Naast haar delen de souvenirdozen, in vierkant of rechthoekig formaat, koffers en opbergkisten de tweede treden van het podium.

Het merendeel van de aangeboden houten kisten komt uit de Belgische Ardennen, zowel voor ruw hout als voor timmerwerk. Hiermee u de kortsluiting en het lokale aspect van deze gepersonaliseerde cadeauartikelen benadrukken.

Hout: andere schatten

Naast houten kisten, bieden wij houten decoratie items, en andere praktische en nuttige ideeën op een dagelijkse basis. De gepersonaliseerde houten kruk, de handdoekringen, de kerstballen. Kortom, cadeau-ideeën zijn beschikbaar en eindeloos.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0