+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

De gepersonaliseerde reistas met voornaam

De gepersonaliseerde reistas is het perfecte cadeau! Uniek en origineel naar wens, de reistas is een praktisch en tijdloos cadeau.

De gepersonaliseerde reistas wordt vaak aangeboden als een geboortegeschenk aan pasgeborenen. Daarnaast wordt het ook aangeboden als een verjaardag of dank u cadeau aan alle generaties! Klassiek en trendy, met de reistas kun je alles meenemen. Of het nu op vakantie of in het weekend, het verandert in een sporttas indien nodig. Het perfecte cadeau gegarandeerd:)

De standaard reiszak – 48 €

De vintage reistas – 75 €

De Weekender tas – 69 €

De nautische plunjezak – 55

De reistas in biologisch katoen – 55 €

De denim weekendtas – 55 €

Het Customefy assortiment reistassen is zorgvuldig geselecteerd. Dit zorgt voor de kwaliteit van de te bieden artikelen. Het biedt ook een breed scala aan kleuren en stijlen. Dit alles, in lijn blijven met de sobere en tijdloze geest van het concept: het aanbieden van een gepersonaliseerd geschenk dat op tijd kan duren.

De verschillende categorieën van de gepersonaliseerde reistas

Daarnaast is de gepersonaliseerde reistas verkrijgbaar in verschillende categorieën: de ‘polochon’ tassen herkenbaar aan hun ‘ton’ vorm en de weekendtas. Of het nu gaat om een formaat van 20 liter of 45 liter, ze zijn een groot succes.

Het ‘kleine’ formaat, 20 liter

Ten eerste, de 20-liter formaat wordt geleverd in verschillende stijlen: Ten eerste, de standaard reistas, de best-of-site; ook verkrijgbaar in biologisch katoen: de biologische reistas. Dan is er de nautische plunjezak, herkenbaar aan zijn ingelegde strepen, en tenslotte de denim plunjezak. De laatste is gemaakt van ‘jean’s’ stijl canvas.

Het ‘grote’ formaat, 45 liter

Dan is de 45-liter formaat, genaamd vintage reistas vanwege zijn dikke gewassen canvas uiterlijk Het is de grootste custom tas in het assortiment. Tot slot, tussen de twee uitersten in termen van volume, namelijk de 20 liter en de 45 liter, vinden we de weekender tas, die de meest trendy gepersonaliseerde reistas van de online shop vormt.

Mocht u nog andere wensen hebben, laat het ons dan weten 🙂

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0