+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

De gepersonaliseerde sieraden doos

Zij zijn het succes van het nieuwe ‘BOIS’-assortiment van de site: de op maat gemaakte sieradendoos. En dat is begrijpelijk! Verkrijgbaar in twee maten: vierkant met een zachte coating binnen of rechthoekig met een super handige verwijderbare lade.

De eerste heet de ‘sieraden doos’, de tweede heet de ‘sieraden / naaidoos’ alleen om ze te onderscheiden. Natuurlijk kunnen we deze mooie dozen gebruiken om allerlei schatten te verbergen en niet alleen sieraden!

De sieraden/couture box – 39 €

De sieradendoos – 35 €

Hout: dozen en decoratieve voorwerpen

In deze categorie staat hout in de schijnwerpers. Inderdaad, dit natuurlijke en onregelmatige materiaal wordt gewaardeerd om zijn ruwe kant. Voor het gemak, houten producten zijn verdeeld in twee verschillende categorieën: de aangepaste houten doos en andere houten items.

De gepersonaliseerde houten doos

Het is ontegenzeggelijk het succes van gepersonaliseerde geschenken: de sieraden doos. Het is aan de top van de verkoop op de online winkel. Naast haar delen de souvenirdozen, in vierkant of rechthoekig formaat, koffers en opbergkisten de tweede treden van het podium.

Het merendeel van de aangeboden houten kisten komt uit de Belgische Ardennen, zowel voor ruw hout als voor timmerwerk. Hiermee u de kortsluiting en het lokale aspect van deze gepersonaliseerde cadeauartikelen benadrukken.

Hout: andere schatten

Naast houten kisten, bieden wij houten decoratie items, en andere praktische en nuttige ideeën op een dagelijkse basis. De gepersonaliseerde houten kruk, de handdoekringen, de kerstballen. Kortom, cadeau-ideeën zijn beschikbaar en eindeloos.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0