+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Ontdek

De gepersonnaliseerde
strandtas

Het heet de aangepaste strandtas, maar het is ook geschikt voor de stad. Het wordt gewaardeerd om zijn uitvoerbaarheid, zijn grote handvatten, en vooral zijn vedergewicht. De strand- of stadstas is licht en praktisch en kan worden gebruikt om uw spullen te dragen, een snelle boodschap te doen of zelfs in een reistas te stoppen om altijd en overal beschikbaar te zijn.

GRATIS LEVERING in België vanaf 95€ bestelling

Le sac deck (à partir de 41,9€

gepersonaliseerde strandtas

Le sac Nautique maxi (à partir de 49,9€)

Le sac totebag (à partir de 23,9€)

gepersonaliseerde strandtas

Le sac Nautique tiny (à partir de 42,9€)

De gepersonaliseerde strandtas: de categorieën in detail

Er zijn twee belangrijke categorieën van tassen, tassen die fungeren als handtassen en degenen die vouwen in de bodem van de genoemde handtas

Handtassen:

In dit deel vinden we de rits boodschappentas, super handig met zijn rits. Zijn groot en dik canvas op de achtergrond een zak zeer praktisch dagelijks. Met de dekzak u ook uw spullen meenemen naar het strand of naar de sportschool. Tot slot, de nautische tas, in kleine of maxi formaat, geeft zeker een sfeer van zon en vakantie.

De ‘opvouwbare’ zakken:

De volgende tassen passen gemakkelijk in een handtas of koffer. De totebag tas is de kampioen om jezelf klein te maken; De bulk zak, in dezelfde geest, is gleed naar de bodem van de handtas te worden genomen net wanneer het nodig is. Tot slot, de zak zak en tas totebag in gerecycled katoen zijn de vreugde van liefhebbers van ethische en duurzame materialen, omdat deze items zijn gestempeld Fair Wear Foundation.

 

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0