+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

De Weekender reistas (30 liter)

Zeker de meest trendy model van de winkel, de gepersonaliseerde weekender reistas wordt gebruikt zowel in de stad als op vakantie. Het grote formaat stelt u in staat om alle spullen van de kinderen mee te nemen, sportspullen te verzamelen of zelfs een weekenddop te nemen met een enkele tas. Praktisch en vriendelijk, het maakt het geluk van degene die het ontvangt, gegarandeerd succes!

 

GRATIS LEVERING in België vanaf 95€ bestelling

De gepersonaliseerde weekender reistas: details en info

Wat deze tas zo perfect aanspreekt is zijn grootte: 51x33x24cm (30 liter). De gepersonaliseerde weekender reistas is perfect voor alle uitstappen en activiteiten. Dankzij de twee handvatten en de verstelbare en vooral afneembare riemen is het een praktische tas om met de hand of over de schouder te dragen. De handgrepen hebben ook een clip voor een betere greep in de hand.

Bovendien, een klein ritszakje aan de zijkant u kleine spullen direct toegankelijk: de baby spullen, de gekleurde potloden voor de reizen, het sportabonnement voor sporters, enz.

Het dikke katoenen canvasmateriaal geeft het zijn trendy style en gemakkelijk te onderhouden kant,

Tekst en maatwerk worden gekozen, d.w.z. de tekst en voornaam kunnen worden gewijzigd. Het is ook mogelijk om de taal te kiezen en een klein patroon toe te voegen. Dit om de tas nog unieker te maken en van dit cadeau een garantie voor succes te maken!

Neem contact met ons op als je een specifiek idee hebt.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0