+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Gepersonaliseerde zakjes

Ze zijn zonder twijfel het nummer één cadeau-idee op de site! Perfect als een kleine cadeautje, om een bestelling te voltooien of een speciaal verzoek te doen. Dit zijn natuurlijk de gepersonaliseerde zakjes. Gepersonaliseerd met een voornaam als verjaardagscadeau, met een “Beste Meter” om goed nieuws aan te kondigen, of gewoon een persoonlijk “Dank u wel”, het is een gegarandeerd succes!

Alle rits zakjes zijn 25€ graden per stuk

Zijn zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: marineblauw, beige, roze en grijs, en kan worden gepersonaliseerd zoals u wilt! Hieronder vindt u enkele voorbeelden van de best verkochte zakjes. Het is natuurlijk mogelijk om een project volledig gepersonaliseerd en uniek te maken. Neem gerust contact met ons op 🙂

Prettig bezoek !

GRATIS LEVERING in België vanaf 95€ bestelling

Gepersonaliseerde zakjes voor Meters

De peetmoeders hebben deze bevoorrechte plaats van fee leunend over de wieg, zoals in sprookjes. Ze beloven aanwezig te zijn, te begeleiden en een tweede referentie te zijn voor het kind dat komt. Ze zijn verwend voor deze rol voor zo kostbaar, dat ze vullen met liefde en engament.

Gepersonaliseerde zakjes voor grootmoeders

Good-Mom, Gran-Mom, Oma, Bonne-Mamy, Bonne-Mimy, Mamita, etc. Het voordeel van de mogelijkheid om aan te passen ligt in de mogelijkheid om grootouders te verwennen op een unieke manier, met de uitdrukking en de naam van hun eigen, degene die kleinkinderen gebruiken met plezier te worden verwend.

Gepersonaliseerde zakjes voor vaders

Er wordt vaak gedacht dat de zakjes zijn bedoeld voor meisjes en vrouwen. En toch hebben ze hun kleine succes met de mannelijke gente ook. Van jongs af aan, om kleine doudous of kleine auto’s slip. Dan verandert het in een i-tech zakje met oplader, oortje en meer. Tot slot is het ook heel praktisch om notities, abonnement, klantenkaarten te dragen, kortom al het papierwerk dat de zakken verrommelt.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0