+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Moederdag collectie: gepersonaliseerd cadeau

Het aftellen naar kusjes, knuffels, tekeningen, pastakettingen, zelfgemaakte knutsels, begint….tot Moederdag!

We mogen dan wel verliefd zijn op de gezichtjes van onze kinderen als ze thuiskomen met hun handen vol in de klas gemaakte cadeautjes, maar wij moeders worden ook graag verwend als we een dagje of een weekendje weggaan met onze vrienden, of zelfs gewoon voor een drankje op het terras. Kortom, voor onszelf zorgen 🙂

Daarom hebben we dit jaar een mooie capsulecollectie samengesteld onder de naam “Bloomy”, vol pep en bloemen, die ruikt naar de lente, de zon en aperitieven. Iets om mee op reis te gaan (ja, ja), terwijl we onze kleine toch dicht bij ons houden 🙂

Een collectie ook beschikbaar voor Mamylou, Mamy, Babou, Granny, Mamita, … die ook de beste (groot)moeders ter wereld zijn.

GRATIS LEVERING in België vanaf 95€ bestelling

Ontdek onze “Best Sellers” voor Moederdag

Bestellingen voor Moederdag worden aangenomen tot 07/05, dus denk eraan als je op vakantie gaat 🙂

GRATIS LEVERING in België vanaf 95€ bestelling

Personaliseer je cadeau om moeders te vieren

Hoe doe ik dat? Het is heel simpel! U kiest de gepersonaliseerde geschenk dat de super moeder die u wilt verwennen zal behagen. Op het moment van de bestelling geeft u de tekst en of het patroon aan dat op het geschenk moet worden gezet. Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangt u binnen 48 uur een gepersonaliseerd model per e-mail. Bevestig je dat dit model in productie gaat?

Uw gepersonaliseerde geschenk wordt dan gemaakt. Zodra het klaar is, ontvangt u een bevestigingsmail waarin staat of het pakket is verzonden of dat het uit de winkel kan worden verwijderd.

Het enige wat je hoeft te doen is je persoonlijke cadeau geven dat ongetwijfeld een gelukkige moeder zal maken!

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0