+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Actueel nieuws & evenementen

Elke maand vindt u hier de laatste nieuwigheden die in de collectie zijn opgenomen of de nieuwtjes, speciale acties of promoties van het moment.

Het is altijd een uitdaging om goudklompjes te vinden die een leuk cadeau zijn en die vooral in het dagelijks leven goed van pas komen.

Zoals met alle items, aanpassingen zijn “optioneel”, dat wil zeggen het is altijd mogelijk om een andere tekst of bewerken volgens uw wensen te maken, daag me uit 🙂

Prettig bezoek

De doos “Little friends”!

De doos “Little friends” is dat gepersonaliseerde en nuttige geschenk dat u wilt geven tijdens de feesten met familie en vrienden die het lenteseizoen kenmerken.

Of het nu is voor de verjaardag van een klasgenoot, het lentefeest van een nichtje, een dagje op het platteland of gewoon een leuk familiemoment, deze doos is meer dan een gepersonaliseerd zakje.

Het bevat een gepersonaliseerd zakje (altijd handig om mee te nemen!), een koekjespersonalisatieset en een bijpassende magneet of zakspiegel. Het coole, gepersonaliseerde geschenk, voor een gegarandeerd succes!

* Beperkte voorraad

Meer en meer nieuws

De nieuwspagina wordt regelmatig bijgewerkt. Aarzel echter niet om ons te volgen op sociale netwerken, zodat u inspiratie en nieuwe ideeën in real time kunt opdoen! De materialen veranderen en het gamma breidt uit, ook de kleuren en de aanpassingspatronen variëren. Aarzel niet om te solliciteren en deel uw idee met ons wanneer u een bestelling plaatst. Het is ook dit, om een geschenk tot in de kleinste details aan te passen 🙂

Neem contact met ons op als u een specifiek idee in gedachten heeft.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0