+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Over Customefy

Omdat het leven een geschenk is

Customefy is geboren uit een verlangen om te behagen door geschenken en gepersonaliseerde artikelen aan te bieden.

Een geschenk wordt aangeboden aan een bepaalde persoon. Personalisatie stelt ons in staat om haar te laten zien dat ze speciaal, uniek en dierbaar aan ons hart, dat we haar willen bedanken, feliciteren, haar eren, haar behagen of haar onze dankbaarheid tonen.

Een beetje van Theodora

Mijn naam is Theodora. In mijn vorig leven, ben ik bburgerlijk ingenieur, maar dat was voorheen. Op een gegeven moment, zeker gerelateerd aan het moederschap, wilde ik mijn projecten, mijn schema’s en mijn creativiteit zelf beheren. En dat is waar Customefy is geboren: het creëren en aanbieden van trendy en gepersonaliseerde producten voor praktische en nuttige geschenken. De kers op de taart: via een 100% handige webshop om overal en altijd te kunnen bestellen.

Customefy vandaag …

Customefy blijft groeien en het is dankzij jou. Tevreden klanten, geluksmomenten gevuld, mond-tot-mondreclame, klanten die terugkomen en uitkijken naar bestellen. Ik ontvang regelmatig berichten zo vriendelijk en vol dankbaarheid. Dat is mijn grootste voldoening.

Veel werk, veel plezier en vooral een echt geluk om bestellingen voor te bereiden en het succes van de gepersonaliseerde geschenken die u aan uw dierbaren aanbiedt voorstellen. In deze wervelwinden van verandering en evolutie, houd ik altijd die vonk die schittert met elke nieuwe orde, elk nieuw model, elk nieuw project.

Ik denk dat het er is, mijn “missie”, mijn kleine bijdrage aan een betere wereld: om geschenken aan te bieden die kleine vonken in de ogen steken, zowel voor degene die aanbiedt als voor degene die ontvangt. Creëer samen, wees de vertrouweling van je mooie verrassingen en je momenten van gedeeld geluk.

Bedankt dat je mijn medeplichtigen bent in deze missie!

En als je een origineel idee hebt, voel je vrij om contact met mij op te nemen, zal ik met plezier reageren,

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten,

Prettig bezoek🙂

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0