+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Tijd om te bestellen

Om de voltooiing en het tijdstip van uw bestelling bij te houden, doen we dit als volgt:

  • modellen worden u per e-mail naar u gemaild op maandag, woensdag en vrijdag
  • productie gebeurt op dinsdag en donderdag (wees voorzichtig, we hebben uw kopie bevestiging mail voor 10 uur voor uw bestelling worden toegevoegd aan de bestellingen van de dag)
  • Zendingen zijn op woensdag en vrijdag

Dit is natuurlijk geldig voor informatie, sommige deadlines kunnen variëren afhankelijk van de periode (vakantie, vakantieperiodes, enz.)

Bestellingen voor het begin van het schooljaar 2021 zullen in een korter tijdsbestek worden geleverd om ervoor te zorgen dat u op tijd voor school bent!

Productietijden

Onze aangekondigde productiedeadlines zijn 2 weken. Als uw artikel op voorraad is in de werkplaats, kunnen deze tijden aanzienlijk korter zijn. Voor dringende bestellingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch, het is altijd mogelijk om een oplossing te vinden 🙂

Bestellingen voor het begin van het schooljaar 2021 zullen in een korter tijdsbestek worden geleverd om ervoor te zorgen dat u op tijd voor school bent!

Levertijden

Onze levertijden zijn die van bpost voor Europa. Over het algemeen duurt het 24 uur tot 48 uur voordat zendingen naar België worden verzonden. Zendingen naar Europa duren tussen de 2 en 4 dagen. Wees voorzichtig tijdens de feestdagen, bezorgdiensten zijn een paar dagen te laat, vergeet niet om uw bestelling op tijd te plaatsen.
Buiten Europa voorzien wij u van deadlines, afhankelijk van uw land.

Levering en vervoer in Europa

Customefy werkt samen met bpost om haar orders naar Europese landen te sturen. U dus direct in onze e-shop bestellen en u ontvangt uw bestelling na de opleveringstijden en levertijden van customefy voor het Belgische postkantoor.

Levering naar BELGIË is GRATIS bij aankoop van 78€ op de webshop.

Voor Frankrijk is het ook mogelijk om een zending te kiezen via Mondial Relay. Deze tweede dienst is minder betrouwbaar tijdens vakanties of feestdagen, dus het is raadzaam om een mailing bpost te kiezen.

Levering en vervoer buiten Europa

U woont niet in een Europees land of u wilt uw bestelling laten bezorgen bij iemand buiten Europa (als cadeau bijvoorbeeld)? Het kan!
Neem voor deze specifieke gevallen contact op met Customefy voordat u uw bestelling plaatst.

Intrekking in de werkplaats

Onze werkplaats is gevestigd in Tervuren (België). Indien gewenst is het mogelijk om uw bestelling direct bij de werkplaats af te halen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0