+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Tijd om te bestellen

Om de voltooiing en het tijdstip van uw bestelling bij te houden, doen we dit als volgt:

  • De ontwerpen worden u binnen 48 uur na uw bestelling per e-mail doorgestuurd. Controleer uw spam folder 🙂
  • De productie vindt plaats op maandag, woensdag en vrijdag (let op: we hebben uw e-mail ter bevestiging van het ontwerp vóór 10 uur ‘s ochtends nodig, zodat uw bestelling kan worden toegevoegd aan de bestellingen voor die dag).
  • zendingen worden elke dag van de week gedaan

Dit is natuurlijk geldig voor informatie, sommige deadlines kunnen variëren afhankelijk van de periode (vakantie, vakantieperiodes, enz.)

Bestellingen voor Moederdag, Vaderdag, einde van het schooljaar en terug naar school worden in een korter tijdsbestek geleverd, zodat je op tijd op school bent!

Productietijden

Onze aangekondigde productiedeadlines zijn 2 weken. Als uw artikel op voorraad is in de werkplaats, kunnen deze tijden aanzienlijk korter zijn. Het is ook mogelijk om een EXPRESS bestelling te plaatsen, deze wordt dan met voorrang geplaatst en is binnen 4 dagen klaar..

Voor dringende bestellingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch, het is altijd mogelijk om een oplossing te vinden 🙂

De bestellingen voor september 2023 zullen op tijd geleverd worden!

Levertijden

Onze levertijden zijn die van bpost voor Europa. Over het algemeen duurt het 24 uur tot 48 uur voordat zendingen naar België worden verzonden. Zendingen naar Europa duren tussen de 2 en 4 dagen. Wees voorzichtig tijdens de feestdagen, bezorgdiensten zijn een paar dagen te laat, vergeet niet om uw bestelling op tijd te plaatsen.
Buiten Europa voorzien wij u van deadlines, afhankelijk van uw land.

Levering en vervoer in Europa

Customefy werkt samen met bpost om haar orders naar Europese landen te sturen. U dus direct in onze e-shop bestellen en u ontvangt uw bestelling na de opleveringstijden en levertijden van customefy voor het Belgische postkantoor.

Levering naar BELGIË is GRATIS vanaf 95€ aankoop op de webshop.

Voor Frankrijk is het ook mogelijk om een zending te kiezen via Mondial Relay. Deze tweede dienst is minder betrouwbaar tijdens vakanties of feestdagen, dus het is raadzaam om een mailing bpost te kiezen.

Levering en vervoer buiten Europa

U woont niet in een Europees land of u wilt uw bestelling laten bezorgen bij iemand buiten Europa (als cadeau bijvoorbeeld)? Het kan!
Neem voor deze specifieke gevallen contact op met Customefy voordat u uw bestelling plaatst.

Intrekking in de werkplaats

Onze werkplaats bevindt zich in Tervuren (België). Indien u dat wenst, is het mogelijk uw bestelling rechtstreeks bij het atelier af te halen. Het enige wat u hoeft te doen is deze manier van afhalen kiezen bij uw bestelling. Alle informatie voor de collectie wordt per e-mail verstuurd, zodra de bestelling klaar is in het atelier.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0