+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Vaderdag collectie: gepersonaliseerde reistas

De tijden die wij hebben meegemaakt, tonen ons hoe kostbaar familie is en hoe gelukkig wij zijn dat wij onze geliefden kunnen omhelzen. Laten we van Vaderdag profiteren om onze vader te vertellen hoe kostbaar het is ♡. Inderdaad, je vader vertellen hoeveel we van hem houden en hoeveel hij voor ons betekent is niet altijd gemakkelijk. Geef hem een gepersonaliseerd vaderdagcadeau om hem te bedanken voor zijn vaderschap.

Een lief briefje, een persoonlijke en unieke attentie, zoveel kleine dingen om onze vaders, stiefvaders, opa’s, te vertellen hoeveel we van hen houden.

Mijn vader mijn held: een gepersonaliseerd cadeau om vaders op hun best te vieren!

En dan is er nog de superpapa van onze kinderen, degene die soms “papa knuffelaar”, soms “papa avonturier”, soms “papa sportman”, maar altijd “papa zoener” is. Geef hem HET nuttige cadeau dat hem overal zal vergezellen: een reistas die kan worden gepersonaliseerd met de tekst van uw keuze (gouden papa, beste papa van de wereld, opa koning van de BBQ, enz). Vermeld gewoon de gewenste tekst bij het bestellen.

Bestellingen voor Vaderdag worden geregistreerd tot 05/06,

GRATIS LEVERING IN BELGIË vanaf 78€ aankoop

De vintage beige reistas

vanaf 77,5 €

De vintage blauw reistas

vanaf 77,5 €

De vintage grijze reistas

vanaf 77,5 €

Voor de beste papa van de wereld

Hier zijn de bestsellers, uw favoriete artikelen om vaders op de juiste manier te vieren. De tekst is volledig aanpasbaar 🙂

Personaliseer je cadeau om vaders te vieren

 

Hoe doe ik dat? Het is heel simpel! U kiest het gepersonaliseerde geschenk dat de super papa die u wilt verwennen zal behagen. Op het moment van de bestelling geeft u de tekst en of het patroon aan dat op het geschenk moet worden gezet. Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangt u binnen 48 uur een gepersonaliseerd model per e-mail. U bevestigt dit model om de productie te starten 🙂

Uw gepersonaliseerde geschenk wordt dan gemaakt. Zodra het klaar is, ontvangt u een bevestigingsmail waarin staat of het pakket is verzonden of dat het uit de winkel kan worden verwijderd.

Het enige wat je hoeft te doen is je persoonlijke cadeau geven dat ongetwijfeld een gelukkige vader zal maken!

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0