+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Ontdek

De gepersonnaliseerde
gepersonnaliseerde reistas

45 LITRES

De top verkochte reistassen op de site, de vintage gepersonaliseerde reistas is het perfecte cadeau. Of het nu voor geboorten, verjaardagen of een andere gelegenheid, het is een praktische en nuttige gift, maar vooral zeer origineel sinds gepersonaliseerd volgens uw wensen. Het is net zo geschikt voor jonge kinderen die gaan voor een ritje met vrienden als het is voor tieners die sporten. Het wordt ook aangeboden aan ouders, peetouders, kortom, gegarandeerd succes!

 

GRATIS LEVERING in België vanaf 95€ bestelling

De gepersonaliseerde reistas : details en info

Wat deze perfecte tas aanspreekt is zijn grootte: 58x30x30cm, of 45 liter. Het is perfect voor alle uistappen en activiteiten. Dankzij de twee handvatten en de verstelbare en vooral afneembare riemen is het een praktische tas om met de hand of over de schouder te dragen. De handgrepen hebben ook een clip voor een betere greep in de hand.

Bovendien, een klein ritszakje aan de zijkant u kleine spullen direct toegankelijk: de baby beertje, de gekleurde potloden voor de reizen, het sportabonnement voor sporters, enz.

De dikke katoenen stof geeft het een vintage gevoel en is gemakkelijk te onderhouden,

Tekst en maatwerk worden gekozen, d.w.z. de tekst en voornaam kunnen worden gewijzigd. Het is ook mogelijk om de taal te kiezen en een klein motief toe te voegen. Dit om de tas nog unieker te maken en van dit cadeau een garantie voor succes te maken!

Neem contact met ons op als je een specifiek idee hebt.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0