+32 (0)486 296 417 info@customefy.be
U

Ik reis de site om mijn keuze te maken

Misschien heb je een specifiek verzoek, misschien ben je gewoon op zoek naar een gepersonaliseerd cadeau idee. In dit geval, neem de tijd om geïnspireerd te raken door het surfen op onze site, het is vol ideeën voor alle smaken en alle budgetten.

Als u al onze artikelen op één pagina wilt bekijken en wilt sorteren op prijs of populariteit (bijvoorbeeld), ga dan naar de pagina Alle winkel.

Het neemt ons hele aanbod in.

Ik betaal voor mijn bestelling ON LINE

Bestellingen via onze e-shop kunnen veilig online worden betaald. We gebruiken STRIPE voor online betaling. Dit systeem stelt ons in staat om betalingen te ontvangen met een creditcard en door Bancontact (voor België).

Ik betaal voor mijn bestelling via overschrijving

Als u allergisch bent voor online betaling, u ook contact met ons opnemen om uw bestelling te betalen via een bankoverschrijving. Natuurlijk zullen we in dit geval beginnen met het maken van uw bestelling na ontvangst van uw betaling. Het is dus nog een paar dagen voor de levering.

Ik krijg mijn model per e-mail

Binnen 48 uur ontvangt u een e-mail van Customefy met het gewenste model. Dit model kan nog steeds worden gewijzigd (voeg tekst en/of patroon toe). Bevestig vervolgens gewoon uw overeenkomst per e-mail terug om te beginnen met het aanpassen van uw bestelling. Geen bestelling zal worden uitgegeven zonder uw bevestiging. Dit is om te voorkomen dat alle spelling en verkeerd gehoord fouten. Dus controleer je inbox en controleer het model zorgvuldig 🙂

Indien nodig neem ik contact op met Customefy om een mock-up aan te vragen

Als u uw geluk niet hebt gevonden onder de voorstellen van personalisatie van de site of als u een specifiek idee in gedachten hebt, u contact met ons opnemen om ons te vragen om een model te maken alleen voor jou.
Hoe doe ik dat?
1. Maak en betaal uw bestelling online.
2. Stuur ons uw bestelnummer en uw aanvraag voor maatwerk via het hiervoor verstrekte formulier (op de pagina: vraag om een mock-up).


3. Dat is het! Wij zorgen voor de rest.

Productietijden

Onze aangekondigde productiedeadlines zijn 2 weken. Als uw artikel op voorraad is in de werkplaats, kunnen deze tijden aanzienlijk korter zijn. Voor dringende bestellingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch, het is altijd mogelijk om een oplossing te vinden 🙂

Levertijden

Onze levertijden zijn die van bpost voor Europa. Over het algemeen duurt het 24 uur tot 48 uur voordat zendingen naar België worden verzonden. Zendingen naar Europa duren tussen de 2 en 4 dagen. Wees voorzichtig tijdens de feestdagen, bezorgdiensten zijn een paar dagen te laat, vergeet niet om uw bestelling op tijd te plaatsen.
Buiten Europa voorzien wij u van deadlines, afhankelijk van uw land.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0