+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

De gepersonaliseerde kit en zak

Of het nu een aangepaste kit of zakje, het idee is hetzelfde: bieden een geschenk, met een klein woord, een klein patroon of een andere gepersonaliseerde boodschap. De kit kan worden gebruikt als een toilet of make-up kit, terwijl de gepersonaliseerde zak wordt vaak gebruikt om te passen in een handtas of reistas. Zeer nuttig voor het opslaan van kleine spullen voor kinderen in dweil, het is ook erg populair bij de oudere, voor het opslaan van lader, documenten en andere kleine dingen.

De Nautische Tasje – 30 €

De snaarzak – diverse

Het geritste zakje – 25 €

De BIO katoenen gesp koppeling – 32 €

De toilettas – 32 €

De aangepaste kit

De aangepaste kit heeft als zijn karakteristieke platte bodem, het is verkrijgbaar in bi-kleur of nautisch formaat. In beide gevallen zijn ze gemaakt van katoen en sluiten ze met een geritste clactor.

Het aangepaste zakje

De aangepaste zak is rechthoekig van formaat, super praktisch en volledig tijdloos, wat het succes verklaart, voor alle gelegenheden! Ze worden aangeboden aan kinderen als een geschenk van geboorte of verjaardag, op te slaan en hun kleine bezittingen te vervoeren door dweil; Het wordt aangeboden aan moeders en vaders voor hun partij, met een mooi persoonlijk woord. Het maakt ook het geluk van geschenken aan het einde van het schooljaar of het einde van de crèche en nanny. Tot slot kan het ook worden aangeboden aan collega’s, vrienden of mensen die soms minder close zijn, maar die moeten worden bedankt voor een speciale gelegenheid.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0