+32 (0)486 296 417 info@customefy.be

Valentijnscadeau

Zelfs als sommige mensen vinden het te commercieel, het vieren van Valentijnsdag heeft nog steeds dat kleine charme dat weinigen durven toe te geven 🙂 Voor de gelegenheid is het niet nodig om een tafel te reserveren in een gastronomisch restaurant. Een eenvoudige maar oprechte weinig aandacht zal ook zijn weinig effect hebben. Of je nu een paar maanden verliefd bent, een paar jaar, je hebt altijd iets te vieren. En dan trakteer jezelf op een gepersonaliseerd Valentijnscadeau voor beiden, het maakt ook zijn weinig effect.

Ter herinnering, alle items in de winkel kunnen worden aangepast met twee (of meer) voornamen, het toevoegen van de tekst van uw keuze en een patroon. Dit alles kan worden aangegeven bij het bestellen. Een aangepaste mock-up wordt vervolgens gemaild om het ontwerp te bevestigen voordat de uiteindelijke aanpassing.

Kortom, gegarandeerd succes voor het gepersonaliseerde geschenk van alle liefhebbers!

De vintage reistas – 75 €

De weekender tas – 69 €

De vintage reistas – 75 €

De “Love” koppeling – 25 €

De “Married” koppeling – 25 €

Eenvoudig en snel te bestellen

Ter herinnering, voor alle bestellingen die online worden geplaatst, wordt een gepersonaliseerde mock-up per e-mail verzonden. Dit is om het gewenste ontwerp te bevestigen voor de uiteindelijke aanpassing. Het is natuurlijk mogelijk om de tekst, het patroon en de kleur van maatwerk te wijzigen. Kortom, 100% op maat volgens uw wensen.

Vous aimez les surprises ?

Inscrivez-vous et ne manquez aucune bonne surprise ! 
Bons plans garantis ;-) 

Merci pour votre inscription.

0